En knut med olika snören kopplade till sig

Sörby reatreatcenter

Kontaktperson för arbetet: Liselotte Bergenzaun Abel

Email:  liselotte@sorbyretreatcenter.com

Organisation: Sörby retreatcenter

Så här jobbar vi med hållbarhet (social/miljömässig/ekonomisk): Vi är en miljödiplomerat företag som driver Sörby retreatcenter. Vi är fossilfria och KRAV certifierade. Vår verksamhet består av social hållbarhet. Grön rehabilitering, hälsodagar, retreater, vegetarisk matlagning och självhushållsodlingar.

Har ni skrivit något om ert hållbarhetsarbete på er webbplats får ni gärna länka till det här: www.sorbyretreatcenter

En knut med olika snören kopplade till sig

Bli en del av Ett hållbart Halland

Vi tar nu nästa steg i arbetet med att nå visionen ”Ett Hållbart Halland”. Ett enkelt anslutningssystem där stora som små aktörer är välkomna att visa upp, ansluta och utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi lyfter och sprider goda exempel, skapar forum för erfarenhetsutbyte och kompetenshöjande insatser. Er anslutning leder till att ni får tillgång till ett nätverk av andra aktörer i länet som har anslutit sig. Ni kan även få stöd i ert arbete med hållbarhet och tillgång till kunskapsunderlag, arbetsmetoder och utbildningar.​

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.