En knut med olika snören kopplade till sig

TEK Kompetens

Kontaktperson för arbetet: Paulin Rubensson

Email: paulin@tek.se

Organisation: TEK Kompetens

Så här jobbar vi med hållbarhet (social/miljömässig/ekonomisk): På TEK Kompetens arbetar vi för att få människor att växa, vilket är en förutsättning för att skapa framgångsrika organisationer.

Vi arbetar för ett inkluderande förhållningssätt där vi lär Tillsammans och av varandra inte bara över branschgränser utan också utifrån synsättet att olikheter hos oss människor berikar och skapar mer lönsamma och innovativa verksamheter. Vårt mål är att våra medlemmar ska kunna nyttja sin fulla potential.

Vi arbetar utan vinstintresse där överskottet investeras i gymnasieskolan för långsiktig kompetensförsörjning. Dels genom Ung Företagsamhet och dels via Teknikcollege för att möta framtidens kompetensbehov.

Genom att arbeta lokalt och samordna behov har vi inte bara möjlighet att lära Tillsammans och av varandra utan även minska restid, miljöpåverkan och möjlighet för fler att ta del av kompetensutveckling.

Har ni skrivit något om ert hållbarhetsarbete på er webbplats får ni gärna länka till det här: www.tek.se

En knut med olika snören kopplade till sig

Bli en del av Ett hållbart Halland

Vi tar nu nästa steg i arbetet med att nå visionen ”Ett Hållbart Halland”. Ett enkelt anslutningssystem där stora som små aktörer är välkomna att visa upp, ansluta och utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi lyfter och sprider goda exempel, skapar forum för erfarenhetsutbyte och kompetenshöjande insatser. Er anslutning leder till att ni får tillgång till ett nätverk av andra aktörer i länet som har anslutit sig. Ni kan även få stöd i ert arbete med hållbarhet och tillgång till kunskapsunderlag, arbetsmetoder och utbildningar.​

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.